20 Ιαν 2013

Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΩΤΩΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

 

IMG_2251

    Κυριακή 20/01/2013 το μεσημέρι  πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αδελφότητας,  στην ταβέρνα  το  ΧΑΓΙΑΤΙ,  στο Γαλάτσι στην Αθήνα.Την εκδήλωση της κοπής της πίτας τίμησαν αρκετά μέλη της Αδελφότητας όπως κάνουν σχεδόν  κάθε χρόνο. Ο πρόεδρός  της,  Δημήτριος Κέφης,  αφού έκοψε την πίτα, ευχήθηκε υγεία και ευημερία σε όλα τα μελή της Αδελφότητας, υπό την παρουσία του σημερινού Δήμαρχου της Άρτας κυρίου Ιωάννη Παπαλέξη ο οποίος τίμησε με την παρουσία του  την εκδήλωση αυτή της Αδελφότητας. Ευχές ακολούθησαν και από τα μέλη της Αδελφότητας προς το πρόσωπο του Προέδρου, τα οποία του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και στο νέο του  πια  ρόλο του Αντιδημάρχου της Άρτας.

 

Το προεδριο

   Από δεξιά είναι:  Δημήτριος Κέφης του Αναστασίου (Μάκης) Πρόεδρος, Ευαγγελία  Παππά  του Αριστείδη,  Βασιλική  Κούσουλα του Ηλία, Γιάννης Παπαλέξης(Δήμαρχος Άρτας), Πέτρος Μπόσμος και ο Κώστας Βλάχος.

 

IMG_2240

 

IMG_2250

 

IMG_2239

 

IMG_2243

 

IMG_2242

 

IMG_2245

 

IMG_2244

1 Ιαν 2013

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

img169
     Σε ανακοίνωση της Αδελφότητας Κορφοβουνιωτών, αναφέρεται ότι η ετήσια χοροεσπερίδα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος, λόγο των δύσκολων οικονομικών συνθηκών.Η εκδήλωση, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας θα γίνει στην ταβέρνα,   <<χαγιάτι>>   στο Γαλάτσι, του Ν. Ζιώρη. Η ταβέρνα βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 5, κάθετη της Γαλατσίου. Η τιμή κατά άτομο, με ποτό και φαγητό είναι στα 12 €. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013  στις 12:30 το μεσημέρι.
                                                    Το  ΧΑΓΙΑΤΙ βρίσκεται  εδω.